Boka bana

Du bokar med MATCHi-systemet och får tillgång till hallen och din bana via sifferkod som kommer i ett mail. Hallen är oftast obemannad vilket gör att du behöver ange din kod för att komma in på anläggningen. Dessutom – för att komma in på området krävs en kod till en snurrgrind – även den koden finns bifogad i ditt mail.

Klicka här för att gå vidare till MATCHi och boka din bana.

PRISER

Detta är en kontantfri anläggning. Att hyra en bana kostar från 180kr/timme upp till 350kr/timme beroende på om du hyr en singelbana eller en dubbelbana.

Är du student (0-19 år) eller pensionär kan du spela dagtid på våra dubbelbanor mellan 06.00-14.00 för endast 160kr/timme. Kontakta oss på Info@nybrocitypadel.se om du är student eller pensionär och vill använda dig av rabatten.

ÖPPETTIDER

Alla dagar: 06-24.

BEMANNING

Nybro City Padel är i huvudsak en obemannad hall. Det finns dock personal på plats under kvällstid enligt följande schema:

Måndagar: 17.00-20.00
Tisdagar: 17.00-20.00
Onsdagar: 17.00-20.00
Torsdagar: 17.00-20.00
Lördagar: 10.00-16.00.

Klicka här om du behöver komma i kontakt med någon på Nybro City Padel.

HYRA RACK

Du kan även hyra rack och köpa bollar hos oss. Vid obemannade tider finns hyrrack i vår automatiska rack- och bollautomat. Att hyra ett rack kostar endast 40 kronor.

För att hyra rack i vår automatiska rack- och bollautomat behöver du ha laddat ned mobilapplikationen Lova, skapat ett konto och lagt till betalmetod. Ett tips är att göra detta innan du kommer så går det snabbt att hyra rack när du väl är på plats.

Klicka här för att komma till Appstore och ladda ned appen
Klicka här för att komma till Google Play och ladda ned appen