Here We Go Competition

HERE WE GO COMPETITION

Nybro City Padel presenterar Here We Go Competition – en padelstege med ett prisbord värt över 50 000kr. Dessutom en härlig twist i januari som ni läser mer om längre ned.

Tillsammans med vår partner Here We Go Sportresor kommer vi hålla en utlottning av padelresor till ett värde av 32 000kr bland de deltagande lagen. Två lyckliga vinnare kommer att vinna en resa för två till Spanien med all inclusive – flyg, boende, mat och såklart massor av padel. Därutöver kommer vi även att ha spektakulära placeringspriser i form av padelresa till Trelleborg samt padelrack, presentkort och mycket mer. Maffigt!

Anmäl dig genom att klicka här!

Så vad är en padelstege? Padelstege kan beskrivas som en mix av seriespel och turneringsspel. Men den stora skillnaden här är att det inte finns några divisioner. Alla deltagare i respektive klass är med på samma stege. Och framförallt – man har inte någon särskild dag uppbokad varje vecka utan bestämmer själv tillsammans med motståndarna när matchen ska avgöras. Dessutom spelar nivåskillnaden ingen större roll – du möter andra lag på din nivå – men har ändå möjlighet att vinna fina priser när tävlingen avslutas. Häng med här så förklarar vi mer hur det fungerar!

Så fungerar Here We Go Competition

Alla lag i en padelstege tävlar om placeringar genom att utmana varandra. För att klättra i stegen utmanar man lag max 5 placeringar ovanför. Vinner utmanaren klättrar de till förlorarnas placering och det förlorande laget trillad ned en placering. Förlorar de utmanande laget förblir stegen oförändrad. Från start har alla lag två fria utmaningar att utmana vem man vill för att stegen ska ”sätta sig”.

Vi kommer att ha två stegar för tre klasser. En damstege med damklass samt en herrstege med herrklass och mixklass.

I den sistnämnda stegen kommer herr- och mix-lag finnas. Det betyder att herrar kan möta mixlag och vice versa. När vi sedan summerar tävlingen den 1 januari 2022 så kommer vi att se hur de bästa herrlagen respektive mixlagen placerat sig. Det betyder alltså att ett mix-lag kan placera sig som åtta i padelstegen – men ändå ”vinna” mix-stegen. I damstegen är det endast lag med damer.

För att ditt resultat ska räknas i stegen krävs det att du har spelat minst 7 matcher när padelstegen avslutas den sista december. Har man endast spelat 6 matcher stryks ditt resultat från stegen och du är då inte kvalificerad för några tävlingsvinster. Det finns ingen övre gräns i antalet matcher per lag – utan varje lag får spela hur många matcher man själv vill.

Vid anmälan anger ni vilken nivå (enligt MATCHis system). Detta ligger sedan till grund för vart man placeras i stegen. Detta för att man redan från start ska få så jämna matcher som möjligt. När stegen startar, startar även utmaningarna. Blir man utmanad får man inte tacka nej, utan måste hitta ett datum inom sju dagar. Är det inte möjligt att hitta ett speldatum får båda lagen antingen komma överens om att avbryta utmaningen alternativt lämnar det lag som blivit utmanad WO. En spelare får delta/anmäla sig som spelare i både mixlag och damlag/herrlag. Men får dock inte anmäla sig i två olika herrlag/damlag.

Here We Go Competition avslutas med turneringsspel

Padelstegen Here We Go Competition avslutas med turneringsspel. På trettondagen den 6 januari 2022 kommer de åtta bästa herr, dam och mixlagen – totalt 24 lag – att göra upp i respektive klass med start på förmiddagen. Finaler i respektive klass spelas på lördagen den 8 januari. De lag som placerar sig topp åtta i respektive klass kommer få information direkt efter avslutad turnering. Vet man om att man sannolikt slutar topp 8 i sin klass – boka upp den 6 samt 8 januari. För de lag som tar sig vidare till turneringspel och således slutspel är kostnaden 400kr i slutspelsavgift.

Utlottning av padelresor

Vi kommer att lotta ut en resa för två personer – till två lyckliga vinnare av alla deltagare i vår padelstege. Vinner du så vinner du alltså en resa för två personer till Spanien där flyg, boende, mat och massor av padel ingår i vinsten. Utlottningen kommer ej att ske lagvis – utan individuellt. Det totala värdet per biljett är 8000kr vilket innebär att det totala värdet på varje pris är 16000kr.

Hur du deltar i utlottningen?
Per automatik kommer du med i utlottningen av dessa padelresor när du anmäler dig till padelstegen. Du påverkar sedan dina möjligheter att vinna genom att spela matcher. För varje match du sedan spelar tillsammans med din partner så erhåller du en lott. Alltså; Har du spelat 20 matcher fram till sista december har du 20 individuella lotter. Har du spelat 7 matcher har du 7 individuella lotter. Ju mer du spelat – desto större chans har du att vinna!

Dragningen av dessa padelresor kommer att ske på Nybro City Padel under Here We Go Competitions finaldag den 8 januari 2022.

Det totala prisbordet

Inte nog med att vi lottar ut så två personer vinner en resa för två till Spanien har vi också ett prisbord beståendes av padelresa till Trelleborg med övernattning och massor av padel. Därutöver kommer prisbordet bestå av padeltillbehör och racket samt presentkort. Det fullständiga prisbordet presenteras i slutet av oktober. Men det är priser till ett värde på över 50 000kr som ska delas ut.

Övrig information

Anmälningsavgiften till padelstegen är 450kr per lag. Anmälan sker lagvis, inte individuellt. Glöm inte att ange under ”Övrig information” vilken klass ni anmäler er till.

Mer specifik information mailas ut till alla anmälda före start som beräknas bli den 7 oktober då ni också får en inbjudan till det system vi valt att använda oss av i vår padelstege.

ANMÄL ER GENOM KLICKA HÄR ELLER GENOM ATT FÖLJA DENNA LÄNK:
https://www.matchi.se/facilities/NybroCityPadel