Kalmar City Padel

Nybro och Kalmar City Padel drivs av Kim Ahlqvist, Martin Sandell, Christian Gunnarsson, Erik Johansson, Linus Karlsson, Mattias Lindfors, Anders Lundell, Victor Hellström och Johan Gunnarsson. Tillsammans har vi gott om erfarenheter från idrotten och att driva en verksamhet. Vi brinner för sporten padel och ser fram emot att möta dig som utövare till vår nya hall. Vi hoppas att så många som möjligt vill testa på denna underbart roliga och sociala sport.

Kalmar City Padel

Kalmars enda singelbanehall! I vår anläggning i Kalmar finns totalt tre singelbanor. Utöver detta finns omklädningsrum, wc, café och stora ytor för uppvärmning. Det finns också möjlighet att sjunka ned i någon av våra soffor och fåtöljer.

Vi använder oss av MATCHis smarta rack- och bollautomat där du via kort eller swish betalar i samband med att du tar racket eller bollarna ur automaten. När du spelat färdigt lägger du tillbaka racket på samma plats som du tog det. En intelligent varuautomat!

Detta gäller även vår café-del. Här kommer vi alltid att bjuda dig som utövare på kaffe från vår kaffemaskin.

Här finns vi!

Padelhallen ligger precis som namnet antyder i centrala Kalmar i Nordens gamla lokaler på Södra vägen 30.

Hallens tre banor

Våra banor kommer från Spanska Jubo Padel som är ett av de ledande företagen i världen.

Alla våra banor har ett av de bästa underlagen på marknaden. Det så kallade krullgräset från Fieldturf Padel Pro.

Med våra 3 singelbanor är vi Kalmars störta anläggning för singelbanor.

Hos oss är det högt till tak

Som utövare i denna fantastiska sport njuter man av att det är högt till tak. Här kan du lobba utan problem!

Tillgänglighet

Vår hall är anpassad för att ge dig med funktionsnedsättning möjlighet att spela padel.

Akustik är en viktig faktor!

Vi vet att vi erbjuder en hall med en akustik av högsta klass! Runt om i vår hall har vi låtit hänga akustikskynken för att du ska få bästa möjliga upplevelse. Detta har skapat perfekta förutsättningar för en lägre ljudnivå när du spelar hos oss.

Fantastiskt belysning

I vår arena har vi valt en av marknadens bästa belysningsarmaturer. All direkt belysning bländar – men just denna belysning ska blända mindre än andra armaturer. Med 150w per lampa får du perfekt ljus för att kunna spela din bästa padel.