Nybro City Padel

Nybro City Padel

Här finns totalt sex banor – fyra dubbel och två singel. Utöver detta finns omklädningsrum, wc, café, shop och en stor uppvärmningsyta. Det finns också möjlighet att sjunka ned i någon av våra soffor, eller ta plats på läktaren.

Vi använder oss av MATCHis smarta rack- och bollautomat där du via kort eller swish betalar i samband med att du tar racket eller bollarna ur automaten. När du spelat färdigt lägger du tillbaka racket på samma plats som du tog det. En intelligent varuautomat!

Detta gäller även vår café-del. Här kommer vi alltid att bjuda dig som utövare på kaffe och in till vår kaffemaskin finns en varuautomat med mycket gott inuti.

Här finns vi!

Padelhallen ligger precis som namnet antyder i centrala Nybro i anrika Bong Ljungdahls tidigare lokaler på Emmabodavägen 9. Väl skyltat.

Hallens sex banor

Våra banor kommer från Spanska Jubo Padel. Vår center court är en Panorama-bana med WPT-klassade gräset Mondo STX Supercourt. Banan har också C-svängda belysningsstolpar och omgärdas av en läktare samt loungemiljö. Vår center court skiljer sig från de andra banorna och ska definitivt upplevas på plats.

Alla våra banor har det senaste Mondo STX Supercourt-underlaget. Samma underlag som stjärnorna i World Padel Tour spelar på. Vi har också uppgraderat vår belysning med högre stolpar och bättre armaturer för att så långt det är möjligt undvika att du som utövare i vår hall bländas.

Med fyra dubbelbanor och två singelbanor är vi en av regionens största padelarenor.

Hos oss är det högt till tak

Som utövare i denna fantastiska sport njuter man av att det är högt till tak. Här kan du lobba utan problem!

Tillgänglighet

Vår hall är anpassad för att ge dig med funktionsnedsättning möjlighet att spela padel.

Akustik är en viktig faktor!

Vi vet att vi erbjuder en hall med en akustik av högsta klass! Runt om i vår hall har vi låtit hänga akustikskynken för att du ska få bästa möjliga upplevelse. Detta har skapat perfekta förutsättningar för en lägre ljudnivå när du spelar hos oss.

Vår shop

Nybro City Padel har en välsorterad padelbutik beståendes av padelrack, väskor, bollar, kläder, grepplindor och mycket mer. Vi har valt att samarbeta med de flesta rackleverantörer, här hittar du rack från: RS Padel, Bullpadel, Babolat, Varlion m.fl. Våra priser ligger i nivå med de priser du finner i nätbutikerna och vi erbjuder dig som kund att provspela våra racketar med vår bollmaskin så att du vet att du köper rätt rack för just dig. Dessutom arbetar vi med flera olika leverantörer av tillbehör.

Vi ses i hallen, Vamos!