Anläggningen

Nybro City Padel drivs av Kim Ahlqvist, Martin Sandell, Christian Gunnarsson, Erik Johansson, Linus Karlsson och Johan Gunnarsson. Tillsammans har vi gott om erfarenheter från idrotten och att driva en verksamhet. Vi brinner för sporten padel och ser fram emot att möta dig som utövare till vår nya hall. Vi hoppas att så många som möjligt vill testa på denna underbart roliga och sociala sport.

Nybro City Padel

Här finns totalt sex banor – fyra dubbel och två singel. Utöver detta finns omklädningsrum, wc, café, shop och en stor uppvärmningsyta. Det finns också möjlighet att sjunka ned i någon av våra soffor, eller ta plats på läktaren, när covid-19 har släppt taget om oss.

Vi använder oss av MATCHis smarta rack- och bollautomat där du via kort eller swish betalar i samband med att du tar racket eller bollarna ur automaten. När du spelat färdigt lägger du tillbaka racket på samma plats som du tog det. En intelligent varuautomat!

Detta gäller även vår café-del. Här kommer vi alltid att bjuda dig som utövare på kaffe och in till vår kaffemaskin finns en varuautomat som styrs genom en mobilapplikation. Checka in med ditt bank-id, klicka i vad du handlar och betala sedan. Supersmidigt!

Här finns vi!

Padelhallen ligger precis som namnet antyder i centrala Nybro i anrika Bong Ljungdahls tidigare lokaler på Emmabodavägen 9. Väl skyltat.

Hallens sex banor

Våra banor kommer från Spanska Jubo Padel. Vår center court är en Panorama-bana med WPT-klassade gräset Mondo STX Supercourt. Banan har också C-svängda belysningsstolpar och omgärdas av en läktare samt loungemiljö. Vår center court skiljer sig från de andra banorna och ska definitivt upplevas på plats.

Alla våra banor har det senaste Mondo STX Supercourt-underlaget. Samma underlag som stjärnorna i World Padel Tour spelar på. Vi har också uppgraderat vår belysning med högre stolpar och bättre armaturer för att så långt det är möjligt undvika att du som utövare i vår hall bländas.

Med fyra dubbelbanor och två singelbanor är vi numera regionens största padelhall.

Hos oss är det högt till tak

Som utövare i denna fantastiska sport njuter man av att det är högt till tak. Hos Nybro City Padel i det cirka 9 meter i takhöjd. Här kan du lobba utan problem!

Tillgänglighet

Vår hall är anpassad för att ge dig med funktionsnedsättning möjlighet att spela padel.

Akustik är en viktig faktor!

Vi vet att vi erbjuder en hall med en akustik av högsta klass! Runt om i vår hall har vi låtit hänga akustikskynken för att du ska få bästa möjliga upplevelse. Detta har skapat perfekta förutsättningar för en lägre ljudnivå när du spelar hos oss.

Vår shop

Nybro City Padel kommer att ha en shop full av padelrack, väskor, bollar, kläder, grepplindor och mycket mer. Vi har valt att samarbeta två märken av absolut högsta kvalité: RS Padel och Varlion.

Information om Varlion
Varlion grundades 1993 i Argentina. Ett år efter starten öppnades den första fabriken i Buenos Aires med målet att uppnå bäst kvalité och prestanda på padelrack. Första versionen av The Lethal Weapon (LW) skapades i Argentina och den enorma försäljningen bidrog till att Varion kunde expandera till Europa och Spanien.

2018 fyllde Varlion 25 år som präglats av innovation, research och padelkvalitet. Varlion anses vara ett av de mest exklusiva padelmärkena på marknaden och tillverkar idag racketar av absolut högsta kvalitet.

Information om RS Padel
RS Padel är ett premium padelmärke och en del av det välkända och populära tennismärket RS Tennis.  Företaget startade sin resa år 2013 och deras produkter säljs idag i över 50 länder runtom i världen. Världsstjärnan, Robin Söderling, var den första professionella tennisspelaren att utveckla en tennisboll och nu har varumärket även börjat producera padelrackets av högsta klass.

Med hjälp av padelspecialister så tog RS fram produkter som följer deras företagsmotto, premimprodukter utvecklade av spelare för spelare. RS Padel är känt för sina kvalitetsprodukter och deras snygga Skandinaviska design och paketering. RS är även känt för att vara ett varumärke som bryr sig om sina kunder och levererar riktigt bra grejer.

Vi ses i hallen!